Wie is Ervin?

In 1975 besloot Erwin Linhart om zijn eerste voetstappen te zetten in het restaurantwezen. Al op jonge leeftijd experimenteerde hij met alles wat eetbaar was.

Hij deed zichzelf de belofte nooit zijn eerlijkheid verliezen, nooit te foefelen of te bedriegen.
Uiteindelijk leverde hem dit na jarenlange ervaring een stevige reputatie op, enerzijds als chef in tal van gerenommeerde huizen en anderzijds als de bekende traiteur "DE GULDEN BOCK". Later opende hij ook het gastronomisch restaurant "PASTOURELLE".

Door invloeden van zuiderse smaken en geuren begon hij in 1994 te experimenteren met geïmporteerde broden. Na een aantal jaren van ontwikkelen, besloot hij Ervin's Bread te lanceren. Dit was voor hem echter niet voldoende; hij wou en zou een totaal-kok worden. Alles moest Erwin zelf kunnen maken en later zou hij hier zijn invloeden op aanbrengen.

Zowel het zoute als zoete gedeelte van koken wordt door Ervin volledig beheerst. Geboeid door deze combinatie, focust hij zich op het verbeteren van de bistromarkt. Met Ervin's Bread laat hij zien dat deze hectische en gejaagde wereld nood heeft aan gezonde en verse ingrediënten die tot een snack kunnen herleid worden. Hiervoor richtte hij de POPOFF en FOCACCIA op.

Vandaag is er een verdere ontwikkeling van Ervin's Bread dat de slogan “FOOD + FORM + FUN” meekrijgt.

Brood is één en al plezier.